Frenchic Paint Orginal-sarja

12,90 30,00 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): FRO Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

KuvausFrenchic® Furniture Paint on luonnonmukainen kalkki-ja mineraalimaali. Tuotteessa ei ole VOC-aineita eikä liuottimia ja se on täysin hajuton. Tämä samettinen ja täyteläinen maali peittää erinomaisesti. Orginal Chalk Paint-sarjan maaleja ei tarvitse sekoittaa eikä ohentaa. Viimeistele maalattu pinta Frenchic-sarjan vahalla tai liuotinaineettomalla viimeistelyaineella, Finishing Coatilla*.

Frenchic Paint maalit ovat EN:71-3-sertifioitu /Toy Safe) ja niitä on turvallista käyttää lasten huonekaluissa ja lastenhuoneen seinissä.

Jokaisessa maalipurkissa on tuotteen ainesosaluettelo. Frenchic Paint-maaleissa ei ole mitään lisättyjä, salaisia ainesosia.

 

*Viimeistelypinnoite, Finishing Coat, kuivuu noin 15-30 minuutissa. Parhaan tuloksen saat kun laitat 2-3 ohutta kerrosta. Kuivuttuaan pinta on kosteuden kestävä ja kirkas. Voit levittää sen nopeasti ja käteveästi sienellä, näin pintaa ei jää siveltimen jälkiä, vaan pinnasta tulee kaunis ja tasainen. Tuotetta on myymälässä, ja se lisätään verkkokaupan valikoimiin lähiaikoina.

Frenchic Paint-sarjan muut maalit, ja tarvikkeet(mm. maalisudit, maalarinpesu, maalitelat ja sabluunat) päivitetään lähiaikoina verkkokaupan valikoimiin. Voit kysyä saatavuudesta taina(a)tainansavipaja.fi tai puh.044 5793000. Tai tule käymään myymälässä.

 

 

Lisätiedot

Orginal-Valitse väri

Anguilla, Ballerina, Flamenco, Grey Pebble, Heavenly Blue, Ivory Tower, Lady Gray, Moody Blue, Mother Duck, Nougat, Panther, Pea Soup, Polar bear, Pool Boy, Posh Nelly, Stormy, Sugar Puff, Virgin, Wedding Cake, Wedgewood Green

Orginal-Valitse prk koko

150 ml, 750 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Frenchic Paint Orginal-sarja”