Frenchic Paint Al Fresco-sarja

12,90 32,00 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): AF Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus
Frenchic® kalkkimaaleissa ei ole VOC-aineita eikä liuottimia. Frenchic Paint maalit ovat EN:71-3-sertifioitu /Toy Safe) ja niitä on turvallista käyttää lasten huonekaluissa ja lastenhuoneen seinissä.

Tee puutarhastasi tai parvekkeestasi värikäs keidas säänkestävillä Al Fresco-tuotteilla. Al Fresco maalisarja on luotu erityisesti ulos ja puutarhaan. Se tekee ihmeitä vanhoille piha-ja parvekerkalusteillesi, mutta silti sitä voi huoletta käytää myös sisätiloissa kalusteiden maalaamiseen. Kun maalaat sillä kaksi kerrosta, niin saat maalipinnasta kosteuden kestävän. Jos omien maalisävyjen sekoittaminen houkuttaa, voit käyttää saman sarjan sävyjä keskenään ja maalin vaha-ja suojaominaisuudet säilyvät.

Jokaisessa maalipurkissa on tuotteen ainesosaluettelo. Tee puutarhasi tai parvekkeesta ihana, värikäs keidas säänkestävillä Al Fresco-sarjan kalkkimaaleilla. Maalisarja on luotu erityisesti ulos ja puutarhaan. Se tekee ihmeitä vanhoille piha-ja parvekekalusteillesi, mutta silti sitä voi huoletta käyttää myös sisätiloissa kalusteiden maalaamiseen. Kun maalaat sillä kaksi kerrosta, saat maalipinnasta kosteuden kestävän. Voit myös halutessasi sekoittaa omia värisävyjä, voit käyttää saman sarjan sävyjä keskenään ja maalin vaha-ja suojaominaisuudet säilyvät. Lämpötilan pitää olla yli + 10 astetta kun maalaat.

Frenchic Paint-sarjan muut maalit, ja tarvikkeet(mm. maalisudit, maalarinpesu, maalitelat ja sabluunat) päivitetään lähiaikoina verkkokaupan valikoimiin. Voit kysyä saatavuudesta taina(a)tainansavipaja.fi tai puh.044 5793000. Tai tule käymään myymälässä.

 

 

Lisätiedot

Al Fresco-Valitse prk koko

150 ml, 750 ml

Al Fresco-sarja Valitse värisävy

Apple of my eye, Blackjack, City Slicker, Cool Beans, Cream Dream, Dazzle Me!, Ducling, Dusky Blush, Greyhound, Kiss me Sloeyle, Ol´Blue Eyes, Parma Violet, Swankypants, Victory Lane, Wise Old Sage, Steal teal, Stormy, Smudge

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Frenchic Paint Al Fresco-sarja”