Frenchic Paint Lazy-sarja

12,90 32,00 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): FRLZ Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus


Frenchic paint Lazy – sarjan kalkkimaali on täysin uudenlainen, kestävä kalkkimaali / chalk paint kalusteillesi, johon on lisätty vaha jo valmiiksi! Tällä kalustekalkkimaalin ja vahan yhdistävällä tuotteella saat upean tasaisen ja kauniin mattapinnan, joka on samalla kestävä ja pyyhittävä. Halutessasi lisäsuojaa kalusteiden pintaan, sivele niihin sienellä muutama kerros Finishing Coat’a. Kalustekalkkimaali joka sisältää vahan on kiireisellekin maalarille helppo ja nopea vaihtoehto!

Lazy-sarjan kalkkimaalit ovat vain sisäkäyttöön. Ulkokalusteisiin sopiva kalkkimaali on Al Fresco-sarja.

Frenchic® Furniture Paint on luonnonmukainen kalkki-ja mineraalimaali. Tuotteessa ei ole VOC-aineita eikä liuottimia ja se on täysin hajuton. Tämä samettinen ja täyteläinen maali peittää erinomaisesti. . Frenchic Paint maalit ovat EN:71-3-sertifioitu /Toy Safe) ja niitä on turvallista käyttää lasten huonekaluissa ja lastenhuoneen seinissä.

Jokaisessa maalipurkissa on tuotteen ainesosaluettelo. Frenchic Paint-maaleissa ei ole mitään lisättyjä, salaisia ainesosia.

 

Frenchic Paint-sarjan muut tarvikkeet(mm. maalisudit, maalarinpesu, maalitelat ja sabluunat) päivitetään lähiaikoina verkkokaupan valikoimiin. Voit kysyä saatavuudesta taina(a)tainansavipaja.fi tai puh.044 5793000. Tai tule käymään myymälässä.

 

 

Lisätiedot

Lazy-sarja väri

Creme De La Créme, Crystal Blue, Eye Candy, Funky Dora, Hornblower, Hot as Mustard, Loof, Love Letter, Plum Pudding, Salt of the Earth, Scotch Mist, Spitfire, Stone Rosie, Whitey White, Wolf Whistle, Moody Blue, Nougat, Wedding Cake

Lazy-sarja koko

150 ml, 750 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Frenchic Paint Lazy-sarja”