ILO-jättimuki 6 dl

43,95 

Kuvaus

( )

UUTUUS! 

ILO-sarjan jättimuki

ILO-sarjan keramiikka  on valmistettu Suomessa, Sastamalan Mouhijärvellä Tainan savipajassa.

Artesaani Taina Nurmi valmistaa astiat dreijaamalla korkeanpolton savesta. Muki on lasitettu elintarvikkeille soveltuvalla läpinäkyvällä, kiiltävällä lasitteella ja polttolämpötila lasituspoltossa on 1250 astetta.

ILO-sarjan desing on Tainan itse suunnittelema ja jokainen muki on hänen käsin maalaama. Jokaisessa mukissa on kolme kukka kuvaa ja sisäpohjaan on myös maalattu kukka.

Astiat ovat mikron-, uunin-, ja astianpesukoneen kestäviä. Huomio kuitenkin että uuniin keraamisia astioita laitettaessa, astian pitää olla huoneenlämpöinen. Eli ei saa laittaa suoraan jääkaapista kuumaan uuniin.

Ominaisuudet

Jokainen muki on uniikki, koska kaikki kuviot maalataan käsin.

Mukissa ulkopuolella on roosan värinen kukka, silloin lehdet ovat turkoosit ja sisäpohjaan maalattu kukka on roosa. Ja toisin päin; kun mukin ulkopuolella on turkoosi kukka, lehdet ovat roosan väriset ja sisäpohjaan pohjaan on maalattu turkoosi kukka.

Huomio, että mukin pohjaväri ei ole posliinin valkoinen vaan luonnon valkoinen. Ja otathan huomioon että jokainen näyttö näyttää värit hiukan eri tavalla.

Astioissa on hiukan pientä vaihtelua, koska ne valmistetaan käsin dreijaamalla pienissä erissä. Jos haluat hankkia sarjasta useamman osan kerralla, ota yhteyttä Tainaan (taina(at)tainansavipaja.fi)  niin valmistetaan ne samassa valmistuserässä, näin ne ovat mahdollisimman samanlaisia.

Mukeja valmistetaan eri koossa, klikkaa tuotetietoja ja valitse koko ja kappalemäärä.

Muki on noin 11,5 cm korkea ja noin 9 cm halkaisija. Jättimuki on tilavuudeltaan noin 6 dl.

 

Astioita päivitetään sivuille lisää sitä mukaa kun niitä valmistuu. Jos haluat varmistaa saatavuuden, tee tilaus sähköpostiin taina(at)tainansavipaja.fi. Mainitse montako kuppia, mikä vetoisuus, ja haluatko turkoosin vai vanhan rosan väriset kukat.

Maksaminen

Ostokset voit maksaa pankkisiirrolla, maksutiedot tulevat tilausvahvistuksen kanssa sähköpostiisi. Kun suoritus näkyy tilillä, laitamme tilauksen matkaan. Voit maksaa myös Klarna-maksulla. Valitset itsellesi sopivan maksuaikataulun kassalla.

Toimitus

Mukin postituskulu 5,90 €. Jos tilaat useamman mukin, valitse särkyvän toimituksen kulu(19,90€).

 

 

 

 

Lisätiedot

ILO-sarjan muki 6 dl, numero

2, 3, 4, 6

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ILO-jättimuki 6 dl”